vineri, 18 octombrie 2013

Predoiu MîRîUie dar nu se predă

Tre' să fii naiv rău sau chiar prost să crezi în mascarada asta cu ''Băsescu îl atacă pe Predoiu''... Pe cine îl atacă? E ca și cum ai spune că atacă un panou publicitar. Cum, a crezut cineva că Predoiu e aspirant la vreo dregătorie cu acces la butoane?
Pentru asta îți trebe niște stele pe lângă carismă și limbă moale și mă tem că tablele lui Predoiu nu ajung nici de șef de sală la bufetul de la Cotroceni.

Predoiu a fost doar detașat temporar la curul lui Blaga sub acoperirea de dizidentu' lu' pește ca să'i țină caldă funcția dnei Udrea cât se face Băsescu că e supărat (adică până la ''unirea dreptei''). Pentru Blaga, care nici mușcat de cur nu se dezice de nașul din suflet, orice doză de dizidență închipuită e ca săniuța din sterili cianurați pentru alcoolicul notoriu, iar pentru Predoiu nu contează unde stă la primire câtă vreme înghite același căcat...una peste alta, toată lumea avea motive să fie mulțumită....

Dovadă că Udrea nu s'a obosit să plece din partid, deși i s'a dat peste bot, știa că apele se aranjaseră mai bine chiar decât dacă era președintă, poziție de pe care ar fi fost expusă și la lătrături. Așa a beneficiat de liniște.

Pentru fraierii care nu cred în subtilități dinastea le amintesc la ce'a fost bun Predoiu când era ''liberal'' și ministru pus de Tăriceanu după respingerea Noricăi Nicolai. Tot asta: ''omul lui Tăriceanu'', care, surpriză, este ''acceptat mârâit'' de Băsescu și iar surpriză, rămâne acceptat și după plecarea lui Tăriceanu, după o reevaluare, evident, la sânge... și dacă nici asta nu e destul pentru guvizi, le mai amintesc și despre mârțoaga troiană zisă MRU... alt ''liberal'', alt ministru ''tăriceanist'' pur sânge (venit via UTC) care defectează exact la momentul oportun și, pedeapsă, este trimis la reeducare în SIE de unde se reîntoarce, ce ironic, tot premier ''din umbră'' la țâța care l'a alăptat și, iar ironic, tot cu ifose de pretins ''prezidențiabil al dreptei'' care, ce să vezi, se dă deoparte pentru 'binele țării și unitatea dreptei''.

Pe cât pariu că ambii ''rafinați librali'' ''vor trece peste interesele de partid'' de dragul țărișoarei și al unității dreptei și își vor dărui toată puterea și priceperea pentru propașirea spirituală și materială a mult mai rafinatei lor colege de ''unitate''... Elena Udrea.

De râs pentru unii... de plâns pentru intelectualii care încă visează...

Morala: i s'a atrofiat și lui Băse rău bărbăția, dacă pentru atâta fâsâială a trebuit să se lase prins de paparații EVZ cu apă plată la Golden Blitz aruncând priviri suave la Golden Bitch.

Niciun comentariu: