duminică, 16 martie 2008

Avramescu concediat, pentru că e cam vexat

Vaaai ce tiradă am văzut/auzit pe realitatea... Deranjat peste masura de titlul ediţiei la care numai ce fusese invitat, "Băsescu atacă din nou" numindu'l titlu "bulevardier" şi asemenea deranjat cum că Realitatea "n'ar arăta respect faţă de instituţia prezidenţială", dl conseieor Avramescu, plătit din bani publici să nu aibe simpatii politice, a început să dea note la invitaţii realităţii, care cum e moral, care e imoral, care n'are ce căuta, care e ok... ba chiar se răstea şi la colegii de platou, că el nu poate să se aşeze lângă Boda, că poate îî pute a transpiraţie de stânga... mai nou în Românika tre să fii de dreapta şi numai cu Băse, altminteri eşti imoral...

Da domnu Avramescu, aşa este, e bulevardier...

Drept urmare iată, ofer Realităţii câteva titluri rafinate cu care sunt convins că preşedintele şi dvs sunteţi obligaţi să vă simţiţi respectaţi:

1. Excelenţa Sa, Domnul Preşedinte al României a avut un limbaj critic la adresa motanului Felix şi a gazetarilor tonomat"

2. Domnul Băsescu deplânge zoaiele din politica românească"

3. Cetăţeanul Traian Băsescu agresat de o ţigancă împuţită pe când acesta îşi făcea discret cumpărăturile.

Ţiganca împuţită divulgă apelativele care i'au fost adresate în privat înregistrate pe telefonul mobil băgat şi uitat, din greşeală, deschis în buzunarul preşedintelui"...


4. Preşedintele deranjat de un găozar în timpul unei conferinţe de presă

5. Preşedintele o invită politicos şi corect politic pe Lavinia Şandru pe centură
şi, în fine, cu voia dvs, ultimul pe listă cel mai dulce titlu:


"La citirea procentelor, Dl Traian Băsescu îî oferă o muie dlui Stolojan"

Morala: Dl Avramescu n'a aflat încă... că domnia sa tre să respecte pluralismul din presă şi inclusiv dreptul cuiva de a fi bulevardier. Dacă vrea să nu'i pută liberalii şi hipopotamii, să se ducă în privat şi să miroase ce cururi îi plac...acolo are voie să facă împărţeli, nu pe banii mei să mă împroaşte cu rahat.

Niciun comentariu: