marți, 10 noiembrie 2009

Drumul de la Emil Boc la Emil Bobu

Ca să'i confere lui Zeus aerul independenţei de partid pedeliştii practică un nou ritual: AUTOFLAGELAREA TELEVIZATĂ.
KKM
"Noi l'am propus pe dl Boc, dar ne'am dat seama că nu era o propunere serioasă."
"Apoi am propus alt premier, dar nu vă spunem cine (asta şi din teama de a nu spune ceva ce'l deranjează la ureche pe jupân)... şi oricum dl Preşedinte n'a fost de acord"
KKM
De fapt ei, săracii, n'au propus nimic şi nu spun nimic ca să nu pice de fazani că don Traian se poate suci oricând mai nou. S'a dat de gol însuşi buldogul care şi'a tras uitătura încruntată la cameră şi a rostit tăios "Puteţi crede că nu ne'a consultat? sau că n'am avut varianta noastră?" DA DA DA nene Blaga, chiar putem crede, avem chiar toate motivele să credem! Păi dacă voi nici nu aveţi curajul să rostiţi un nume dar pretindeţi că voi propuneţi, el refuză, dar tot el e mai deştept. Pe când vă declaraţi bătuţi în cap şi ne spuneţi că aţi fost dobitoci sau că, în nemernicia noastră, ca nişte câini turbaţi..."
KKM
Aşa a ajuns şi Ceauşescu ce'a ajuns. Pentru că nimeni nu'i spunea "tovarăşe, asta nu se poate realiza". Mergea în vizită de lucru şi i se năzărea o aberaţie, iar în loc de a'l contrazice, căţeii din jurul lui se faceau luntre şi punte să înfăptuiască minunea ori măcar să aranjeze poza pentru raportare.
KKM
Morala: Nu e grav să fii adeptul lui Băsescu. Grav este să fii pupincuristul lui Băsescu.

Niciun comentariu: