marți, 26 februarie 2008

Ies mistăr Gheorghe, iz a cuescion ăf mani!

Motto:
L'aţi văzut cumva pe Gheorghe,
cel ce latră în ure(g)he?
E un câine fioros ... doar cu Vântu e mieros...
şi cu băse...dar mă rog...nu mai rimează...

Vaaai, l'aţi văzut ce VÂNT îşi luase cu moşulică ăla de la Comisie, de i'a înmânat petiţia "autotax iz a suăsaid tax"?..nu'l putea opri nimeni din mânia sa proletară, mai ales pe "aor gavernement", pardon, "Tăriceanu gavernmănt"...s'a corectat repede...(între noi fie vorba, singurul cuvânt pe care'l pronunţa corect era...Tăriceanu...aoleu, scuzaţi'mă, nu cumva dl ghe e profesor de engleză?...văleu..."and ză Tăriceanu governămănt is not puting tis mani intu aouăr economi...muică, sper că la rusă o chiteşte mai bine, că la engleză e ca în televiziune, ciocănar cu fiţe de ceasornicar elveţian).

Bietul moşulică, nu ştia cum să'l oprească din monolog...când însă, în sfârşit, s'a oprit singur, că i se resetase prompterul din chelie, moşulică a băgat repede un "tenkiu veri maci" şi s'a repezit să înşface petiţia ca să fie sigur că nu se porneşte iar...nah se săturase omul probabil să încaseze tirul de scuipaţi, scăpaţi prin strungăreaţa titanului radioteleast şi'i amorţise scăriţa de la răcnitul în ureche...săracul, uitase să'i spună că, deşi bătrân, nu era surd, şi pricepea şi engleza de saramură

Probabil gheorghiţă credea că moşu, înainte de a'l primi pe el, marea vedetă-rupe-tot, i'a citit în prealabil biografia şi neapărat aştepta o rostire din aia pt care guvidele românce îl iubesc pe el, singurul coolosof al neamului, ăla care "are curajul să spună exact ce gândeşte"...ha, ha, ha...aş pune acum, dacă mi'ar permite tehnica, un emoticon denăla cu unu care se tăvăleşte pe jos de râs.
Morala: să fim totuşi corecţi să dăm Cezarului ce e al Cezarului şi lui Gheorghe ce'i alu Gheorghe...a rostit şi un mare adevăr. INDIID în problema acestei petiţii... "Iţ a cuescion ăv mani" ANDĂSTEND măi?... Roger mistăr Vântu? Roger!


Salutare naţiune!


Niciun comentariu: