vineri, 24 iunie 2011

Amour, amour...pur tujur!!!

Îmi place acum că probăsimea e siderată de declaraţiile mântuitorului şi reformistului maximos, dar nu pentru ticăloşia fără margini pe care a făcut’o faţă de Rege, ci pentru că s’a scăpat în public.

Dl Cărtărescu, de pildă, zice „ce i’a trebuit să spună aşa ceva în public?” (n.m chiar dacă gândeşte aşa, nu trebuia s’o spună- asta e dilema „Cărtărăsciană”) iar Gregoire (le Cartian) se vaită la genul „asta îi mai trebuia preşedintelui”, adică tot săracul Băse... asta după ce ne’a asigurat, exact ca’n scheciul lui Toma Caragiu, că de fapt „dracu l’a pus” şi aşa, sfios, a făcut legătură şi la scuza că era obosit omul şi hărţuit de la întâlnirea cu „imaturii” Ponta şi Antonescu...

Cu alte cuvinte, Băsescu tocmai ce se pişă pe istoria României şi chibiţărimea intelectuală „dă dreapta” strigă de pe margine „vezi că te vede lumea”... asta e problema lor... drept care mai aşteptăm cu trezirea la realitate până se va pişa şi respectiv, căca chiar în gura stimabililor aplaudaci, că atunci chiar n’o să mai poată să spuie nimic...cel puţin până nu vor fi terminat de înghiţit.

Niciun comentariu: