duminică, 5 octombrie 2008

Neinspiraţi vs. Impostori


Oare cât tupeu îţi trebe ca să latri la trustul lui peşte că "a politizat" un miting la care tot guvidu o văzut pe ecran steguleţe portocalii şi'o auzit cu "urechiuşa" lui propre şansonu cu "petrele rămân" a lu pedelică??? Cât poţi să faci caca pe inteligenţa românească şi inteligenţei să nu'i pută decât a floricică de trandafir unic.


Răspunsul e: atâta cât poa' să înghită guvidu. Ca dovadă că, pe avion, vreun sfetnic i'a şoptit marinarului că plevuşca nu mai trage, că acu e pe bază de imagini şi la dubla a doua i s'a vezut fularu portocaliu pe sub jachetă.


Bine atunci hai s'o nuanţăm pe aeroport. Şi la coborâre, mai cu un vinoveritas la bord, marinarul ne spuse că e drept că nişte partide "nu spui care" or fost "NEINSPIRATE" de'or fluturat neşte steaguri şi cântat leit Mircea Rusu. Dar nu'i bai asta comparativ cu unii "IMPOSTORI" care, sub masca de reprezentanţi guvernamentali, au fost şi ei la împărţirea ciolanului electoral. Adike mei fraiere de guvid, ai mei îs neinspiraţi, ai lor îs impostori. Ai priceput?!!!


Impostori care... că guvidu cam uită... acu vro opt anişori erau "Petre eşti cel mai bun" pe când "dragă Stolo", neinspiratul de azi, era doar un muist de dreapta în gura bravului marinar. Iar despre aprecierea că "unii care au fost de stânga toată viaţa şi acu ne dau lecţii de dreapta" ce să'i mai spui guvidului? Că atunci când unii erau de stânga, acela care'i face acu albie de porci era în aceaşi barcă numai că era beat? Şi că acu dă el lecţii de piaţa universităţii celor de la 22 şi Dilema?


Oare cât trebe să fie de prost Mircea Cărtărescu ca să nu'i sune a glas de curvă, asemenea gargară? Oare câtă cultură îi mai trebe lu al de Liiceanu sau alde Patapievici ca să se deştepte din hârdăul în care au adormit în 2004? Câte lighene cu rahat le mai trebe în cap ca să simtă damful de pe hainele lor catifelate?


Morala: E bancul cu Bula şi cu miliţianul în care Bulă pariază că se uşurează pe miliţian fără să'l ude, iar miliţianul se bucură c'a câştigat pariul...

Niciun comentariu: